Λ. Μεσογείων: «Ξέβαψαν» οι διαχωριστικές γραμμές των λωρίδων κυκλοφορίας με την πρώτη βροχή – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Είπαν να «ανανεώσουν» τις διαχωριστικές γραμμές των λωρίδων κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής αλλά μάλλον πήγε… τζάμπα ο κόπος.

Πριν από μία εβδομάδα συνεργεία έβαψαν τις διαχωριστικές γραμμές που είχαν «σβήσει» προκειμένου να είναι ευδιάκριτες από τους οδηγούς που κινούνται καθημερινά σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αττικής.

Μεσογείων- λωρίδες κυκλοφορίας

Όμως, με την πρώτη βροχή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, αυτές άρχισαν να… ξεβάφουν και να… σβήνουν ξανά.

Μεσογείων- λωρίδες κυκλοφορίας

Και το ερώτημα που προκύπτει, είναι τι υλικό χρησιμοποιήθηκε ώστε να ξεβάψουν τόσο εύκολα οι γραμμές και ενώ έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από τότε που έγιναν οι σχετικές εργασίες.

Μεσογείων- λωρίδες κυκλοφορίας

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ