Κύθνος: Απομακρύνεται η θαλαμηγός «007» – «Ίσως και εντός της ημέρας η ολοκλήρωση της επιχείρησης» λέει ο δήμαρχος στο enikos.gr

Ο δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης ανακοίνωσε πως επιτέλους ύστερα από αρκετούς μήνες, θα γίνει η απομάκρυνση του υπερπολυτελούς σκάφους «007» το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του με τον James Bond και είναι σε ημιβυθισμένη κατάσταση στην διάσημη παραλία Κολώνα από τις αρχές Σεπτέμβρη του 2022.

Κύθνος: Ψάχνουν απαντήσεις για την θαλαμηγό «007» που ημιβυθίστηκε στην παραλία Κολώνα—Τι έφταιξε

«Έτοιμο για απόπλου. Είναι θέμα ωρών η απομάκρυνση του 007» αναφέρει ο δήμαρχος στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση

Κύθνος: Νέες εικόνες από την θαλαμηγό «007» που ημιβυθίστηκε στην παραλία Κολώνα

«Το πλοίο είναι έτοιμο για απόπλου, ίσως και εντός της ημέρας πιθανότατα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία. Απομένουν κάποια διαδικαστικά, έγγραφα κτλ. Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποια ρύπανση στο σημείο, καθώς από την πρώτη στιγμή είχαμε πάρει μέτρα» δήλωσε στο enikos.gr ο κ. Γαρδέρης.

Το πλοίο είχε σημαντική εισροή υδάτων και πήρε μεγάλη κλίση από την αριστερή πλευρά και βυθίστηκε κατά το ήμισυ. Όπως είναι λογικό το περιστατικό έκανε τον γύρο του κόσμου, μιας και το σκάφος του James Bond, το οποίο εκμεταλλεύεται Ελβετός επιχειρηματίας, είναι από τα πλέον γνωστά και φημισμένα του πλανήτη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ