Κυψέλη: «Την είδα να μπαίνει νύχτα στη θάλασσα…» – Όσα αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας για την Σταυρούλα Γκουγκουλιά

Στον νεκροθάλαμο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στον Πειραιά βρισκόταν τελικά η απάντηση, για την τύχη της Σταυρούλας Γκουγκουλιά που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο από το σπίτι της στην Κυψέλη. Επί έξι μήνες βρισκόταν στα αζήτητα.

Η γυναίκα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στις 24 Αυγούστου, στην θάλασσα κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά στον Πόρο, είναι η 55χρονη Σταυρούλα.

Στις 20 Αυγούστου λουόμενος στην παραλία Εδέμ στο Φλοίσβο, είδε μια γυναίκα με μαύρα μαλλιά ηλικίας περίπου κοντά στα 55 να μπαίνει στη θάλασσα αφού πρώτα είχε αφήσει τα προσωπικά της αντικείμενα στην αμμουδιά. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επικοινώνησε μαζί του.

«Ήταν κοντά στις εννιάμιση με δέκα. Εγώ καθόμουν στην παραλία, ήταν πέντε μέτρα μακριά. Φορούσε μαύρα ρούχα και την είδα που μπήκε στην θάλασσα. Μετά από περίπου 40 λεπτά δεν είδα να βγαίνει. Δεν φαινόταν όμως ότι ήταν προβληματισμένη και ήθελε να αυτοκτονήσει», λέει χαρακτηριστικά.

Την επόμενη μέρα το πρωί που πήγε πάλι σε εκείνο το σημείο παρατήρησε τα προσωπικά αντικείμενα που είχε αφήσει η γυναίκα από το προηγούμενο βράδυ.

«Τότε ενημέρωσα κάποιες άλλες γυναίκες που ήταν εκεί και εκείνες μίλησαν με την ναυαγοσώστρια. Μετά ήρθε το λιμεναρχείο έψαξε την τσάντα αλλά δεν βρήκε κανένα προσωπικό στοιχείο. Εγώ τους είπα τι είχα δει και μετά από μέρες η ναυαγοσώστρια μου είπε ότι την βρήκαν νεκρή αλλά δεν αναγνωρίζεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ