Φως στο Τούνελ: Ξεχασμένη στα αζήτητα η Σταυρούλα Γκουγκουλιά – Σοκάρουν οι μαρτυρίες των ναυαγοσωστών

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε με τους υπεύθυνους ναυαγοσώστες που είναι επικεφαλής στην παραλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, όπου θεάθηκε η Σταυρούλα Γκουγκουλιά να βουτάει το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Στο σημείο που βρισκόμαστε λουόμενος ενημέρωσε την ναυαγοσώστρια της πρωινής βάρδιας ότι υπήρχαν κάποια αντικείμενα και δεν είχε δει τον ιδιοκτήτη τους όση ώρα ήταν εκεί. Η ίδια έλεγξε την τσάντα, βάσει πρωτοκόλλου.

Μέσα βρήκε μια μαύρη μπλούζα, μια μαύρη φόρμα, δύο φουλάρια, ένα lipstick, ένα κουτί με χαπάκια και ένα ζευγάρι παπούτσια» , λέει η Μάνια Μπικοφ ιδιοκτήτρια της σχολής ναυαγοσωστικής Lifeguard.

Τότε κλήθηκε το λιμεναρχείο και ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

«Ήρθαν βατραχάνθρωποι άμεσα, ελικόπτερο και εμείς επί τρεις ημέρες ερευνούσαμε με το δικό μας σκάφος. Ήρθαν τα παιδιά που δουλεύουν ως παρκαδόροι και μας ενημέρωσαν ότι είδαν μια κυρία να μπαίνει στο νερό και τους έκανε εντύπωση γιατί υπήρχε κακοκαιρία τότε.»

Ο υπεύθυνος ναυαγοσώστης της ίδιας ομάδας Σπύρος Μητριτσάκης, αναφέρει ότι μόλις άκουσαν για την σορό που βρέθηκε στον Πόρο, σκέφτηκαν ότι οι δυο υποθέσεις σχετίζονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ