Κυψέλη: Τι «βρήκε» ο ιατροδικαστής για τον θάνατο των δύο ηλικιωμένων

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του ζευγαριού των ηλικιωμένων, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί το απόγευμα σε διαμέρισμα, στην οδό Κεδρηνού, στην περιοχή της Κυψέλης.

Σημειώνεται, ότι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αμεση Δράση, λόγω της έντονης δυσοσμίας από το διαμέρισμα των ηλικιωμένων. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα εντόπισαν το ζευγάρι σε προχωρημένη σήψη, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, η πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του enikos.gr, τα άψυχα σώματά τους δεν φέρουν τραύματα. Ο άνδρας δείχνει να ήταν περισσότερες ημέρες νεκρός μέσα στο διαμέρισμα, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Ένας γείτονας ανέφερε πως η μυρωδιά ήταν έντονη από το διαμέρισμα και γι’ αυτό και κάλεσαν την αστυνομία ενώ ένα άτομο που έλεγε πως είναι ανιψιός του ζευγαριού, εμφανίστηκε πριν δυο ημέρες και τους αναζητούσε.

«Σήμερα το καταλάβαμε από τη μυρωδιά και ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Πριν δυο ημέρες ήρθε κάποιος κύριος που έλεγε πως είναι ανιψιός τους και με ρωτούσε αν έχω δει κάτι γιατί τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε κανείς. Ήταν καλοί άνθρωποι», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ