Κυψέλη: Τι έδειξαν οι ιστολογικές εξετάσεις για τον θάνατο της Σταυρούλας

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη και η σορός της βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου. Υπενθυμίζεται ότι το άψυχο σώμα της 53χρονης παρέμενε επί μήνες στα «αζήτητα» του νεκροτομείου Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ολοκληρώθηκαν οι ιστολογικές εξετάσεις στη σορό της Σταυρούλας και από την μακροσκοπική και μικροσκοπική διερεύνηση των ιστοτεμαχίων διαπιστώθηκαν έντονου βαθμού αλλοιώσεις όλων των οργάνων που εξετάστηκαν.

Σχετικά με το εύρημα στον λαιμό της 53χρονης, οι εξετάσεις έδειξαν ότι το ωοειδές οστούν ήταν ακέραιο, επομένως δεν φαίνεται να προκύπτει το σενάριο του στραγγαλισμού της. Παράλληλα διαπιστώθηκαν σημαντικές αλλοιώσεις στον λαιμό, που δεν επιτρέπουν την αξιολόγηση της διήθησης που είχε εντοπιστεί στον τράχηλο. Επιπλέον, διαπιστώθηκε η απουσία βαριάς στεφανιαίας νόσου.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρχε μία μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία η Σταυρούλα μπήκε μόνη της στην θάλασσα το βράδυ εκείνο που χάθηκαν τα ίχνη της. Η δήλωση εξαφάνισής της έγινε με μεγάλη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα μόλις τον περασμένο Νοέμβριο να αρχίσει η αναζήτησή της. Λίγους μήνες μετά, εντοπίστηκε η σορός στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου και ταυτοποιήθηκε ότι επρόκειτο για την 53χρονη Σταυρούλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ