Κυπαρισσία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 39χρονου

Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου από τον 72χρονο μέσα στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία για έναν λογαριασμό των 170 ευρώ. Στο βίντεο του MEGA φαίνεται ο 72χρονος να εισέρχεται με γοργό βήμα μέσα στο κατάστημα, όπου εκτός του θύματος βρίσκονται και τρεις πελάτες. Πλησιάζει τον 39χρονο, φαίνεται να έχουν μία μικρή στιχομυθία, με τον δολοφόνο να μην διστάζει και να τον πυροβολεί εν ψυχρώ στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Να θυμίσουμε πως κατά την πρώτη επίσκεψη του στο κατάστημα, ο ηλικιωμένος διαπληκτίστηκε στο κατάστημα με το θύμα για έναν λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ, έφυγε από το μαγαζί απειλώντας τον 39χρονο ότι θα επιστρέψει αργότερα έχοντας μαζί του το όπλο του.

Τι είπε στον εισαγγελέα

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο 72χρονος δράστης της δολοφονίας του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, στην Κυπαρισσία. Πληροφορίες που μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος υποστήριξε ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών ότι το έγκλημα “ήταν θέμα τιμής”, ενώ διευκρίνισε ότι η διαφωνία του με το θύμα αφορούσε έναν λογαριασμό τηλεφώνου… ύψους 143 ευρώ. Φέρεται, μάλιστα, να ζήτησε από τις εισαγγελικές Αρχές να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ