Κυπαρισσία: “Ήταν θέμα τιμής” υποστήριξε ο 72χρονος – Δολοφονία για έναν λογαριασμό 143 ευρώ

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο 72χρονος δράστης της δολοφονίας του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, στην Κυπαρισσία. Πληροφορίες που μεταδίδει το eleftheriaonline.gr, αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος υποστήριξε ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών ότι το έγκλημα “ήταν θέμα τιμής”, ενώ διευκρίνισε ότι η διαφωνία του με το θύμα αφορούσε έναν λογαριασμό τηλεφώνου… ύψους 143 ευρώ. Φέρεται, μάλιστα, να ζήτησε από τις εισαγγελικές Αρχές να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Ο 72χρονος οδηγήθηκε σήμερα στην εισαγγελία, υπό συνοδεία αστυνομικών, οι οποίοι απομάκρυναν τον κόσμο υπό τον φόβο έντασης και αποδοκιμασιών σε βάρος του δράστη. Ο ηλικιωμένος πήρε από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, στις 12, για τη δολοφονία του άτυχου 39χρονου. Οι πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να του οριστεί συνήγορος από το δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Δείτε βίντεο από τη μεταφορά του στην εισαγγελία:

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Ακούγεται ο πυροβολισμός, καταγράφονται οι κινήσεις του δράστη

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την υπόθεση δολοφονίας του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κυπαρισσία, είδε το φως της δημοσιότητας. Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας, καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του 72χρονου δράστη, ο οποίος μπαίνει με το όπλο του μέσα στο κατάστημα και ακούγεται ο ένας πυροβολισμός, που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο 39χρονο, πατέρα μικρού παιδιού. Ακολουθεί φασαρία και αναστάτωση, ενώ ο ηλικιωμένος βγαίνει από το μαγαζί και αρχίζει να περιφέρεται έξω από το κατάστημα, περπατώντας σαστισμένος πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο. Στις εικόνες καταγράφεται και η στιγμή που το θύμα μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο. Ο 39χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς υπέκυψε στο τραύμα που του επέφερε ο δράστης στην κοιλιακή χώρα.

Δείτε το βίντεο από το ionian channel:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ