Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη – Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι 3 συλληφθέντες

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τους τρεις πρώτους που απολογήθηκαν σήμερα για εμπλοκή τους στο κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες.

Της Άννας Κανδύλη 

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι η 31χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη που κατηγορούνται, κατά περίπτωση για μαστροπεία και πορνογραφία. Ο τρίτος κατηγορούμενος, στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με την 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει. Ισχυρίστηκε, δε, ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς της.

Όσον αφορά στους δύο άνδρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες, καθώς τους εμφανίζονταν ως 20άρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ