Κύκλωμα ελληνοποιήσεων: Το κόλπο της συμμορίας για να μην εντοπιστεί

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται 34 αστυνομικοί.

Ένα σατανικό κόλπο, ένα καλά οργανωμένο, στρατηγικό, σχέδιο χρησιμοποίησε η εγκληματική οργάνωση των αστυνομικών που ελληνοποιούσε σκληρούς Αλβανούς δολοφόνους και κακοποιούς, για να μην γίνουν αντιληπτοί από το Εσωτερικών Υποθέσεων στη δεύτερη φάση “λειτουργίας” της.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το enikos.gr η συμμορία δρούσε από το 2016 και εντοπίστηκε και εξαρθρώθηκε ξανά από τους “αδιάφθορους” της ΕΛ.ΑΣ το 2018. Τότε, σταμάτησαν, αναγκαστικά, τη δράση τους καθώς οι τέσσερις αστυνομικοί που “εργάζονταν” για λογαριασμό της συμμορίας μοιράζοντας έναντι αμοιβής ταυτότητες και διαβατήρια με πλαστά στοιχεία, κατηγορήθηκαν και απομακρύνθηκαν από τις υπηρεσίες τους.

Υπηρετούσαν στα τμήματα ασφαλείας και διαβατηρίων στο Παγκράτι και την Αγ. Παρασκευή. Και ακριβώς αυτό ήταν το μεγάλο λάθος που έκανε τότε η συμμορία. Είχε επικεντρώσει τη δράση της μόνο σε δύο τμήματα, έχοντας ως συνεργάτες επίορκους αστυνομικούς τους.
Ο μεγάλος όγκος ταυτοτήτων και διαβατηρίων που εκδίδονταν από Παγκράτι και Αγ.Παρασκευη, κίνησαν όμως τις υποψίες. Σε μια αντιπαραβολή στοιχείων που είχε γίνει διαπιστώθηκαν παρατυπίες κι έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Το κόλπο της δεύτερης φάσης της συμμορίας

Η εγκληματική οργάνωση ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ξανά πριν από περίπου έναν χρόνο. Έχοντας μάθει όμως από τα λάθη τους, οι εγκέφαλοι της συμμορίας σκέφτηκαν έναν τρόπο για να ξεφύγουν από τον νόμο και να συνεχίζουν να εισπράττουν εκατομμύρια Ευρώ από σκληρούς κακοποιούς τους οποίους “καθάριζαν” από το βεβαρημένο τους ποινικό μητρώο, δίνοντας ταυτότητες με “καθαρά” πλέον στοιχεία. Όπως αποκαλύπτει το enikos.gr, η οργάνωση “ανοίχτηκε” σε πολλά περισσότερα τμήματα ασφαλείας και διαβατηρίων, έτσι ώστε να μην μαζεύονται πολλά έγγραφα ταυτοτήτων και διαβατήριων σε μόνο ένα η δυο τμήματα, όπως γινόταν παλαιότερα. Μεταξύ αυτών, τα Τμήματα σε Ασπρόπυργο, Νέα Λιόσια, Ελευσίνα, Ομόνοια, Γλυφάδα και ποιος ξέρει και πού αλλού, καθώς το Εσωτερικών Υποθέσεων εκτιμά ότι εμπλέκονται αστυνομικοί από πολλά περισσότερα τμήματα και ίσως όχι μόνο στην Αττική.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.