Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ημιμαραθωνίου – Κλειστοί και σήμερα 3 σταθμοί του μετρό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αττική λόγω της διεξαγωγής του 7ου Ημιμαραθωνίου, ενώ για δεύτερη ημέρα παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό σε Νίκαια, Κορυδαλλό και Αγία Βαρβάρα.

Για το διάστημα 7.30 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι:

  • Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 07.30΄ έως τις 12.00΄ στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμων Αθηναίων, Χαϊδαρίου, Ασπροπύργου και Ελευσίνας, ως εξής:
  • Στη Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης (ΛΕΑ) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Σε τμήμα πλάτους 1,5μ στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Πειραιώς, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηρακλειδών και Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Ιερά Οδός, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Κηφισού και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ