ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Αποζημιώνει τους επιβάτες του λεωφορείου όπου ξέσπασε φωτιά από ανάφλεξη κινητήρα

Σε αποζημίωση των επιβατών για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγμάτων τους, θα προχωρήσουν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση για το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα με φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Από το συμβάν δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Την 31-12-2023, τα ξημερώματα, σημειώθηκε ανάφλεξη σε κινητήρα υπεραστικού λεωφορείου τύπου IRIZAR, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, με 16 επιβάτες. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ε. Ο. στο ύψος του Αλμυρού Βόλου.

Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για τη ζωή τους, κανένας τραυματισμός. Επερχόμενο λεωφορείο, παρέλαβε άμεσα όλους τους επιβάτες, που έφτασαν στον προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια.

Οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγμάτων τους. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά από συνεδρίαση του Δ. Σ. της εταιρείας, την Τετάρτη 3-1-2024 και θα ενημερωθούν ατομικά, από τη Γραμματεία.

Απολογούμαστε για το συμβάν».

Δείτε βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ