Κρητική φιλοξενία – Έστειλαν ντελίβερι στο πλήρωμα φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού

Κρητικά καλούδια συγκέντρωσαν ο Γιώργος Νεοφώτιστος και ο Ανδρέας Παπαδοπετράκης από την Ιεράπετρα και τα έστειλαν ντελίβερι με καπετάνιο τον Μιχάλη Λιαπάκη, σε φρεγάτα που έπλεε ανοιχτά της περιοχής, ανήμερα της Παναγίας.

Την πρωτοβουλία των τοπικών φορέων έκανε γνωστή με ανάρτηση του, ο Γιώργος Νεοφώτιστος και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν διάφορα τρόφιμα από τα καταστήματα της περιοχής ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ στους άνδρες του πλοίου, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε μόνιμη επαγρύπνηση λόγω των κινήσεων του Ορούς Ρέις.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που έστειλαν για να έρθει εις πέρας το πιο “παράξενο” delivery που έχουμε κάνει εδώ στο Special Ψητοπωλείο, επίσης ευχαριστήσω τον κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη και την εταιρεία του Cretangoods aloe vera για τα προϊόντα που έστειλε στο πλήρωμα της φρεγάτας αφιλοκερδώς καθώς και το Σωματείο Καφεστίασης Ιεράπετρας και τον πρόεδρο του Manolis Michelarakis που πρότεινε και ανέλαβε το κόστος της παραγγελίας όπως και τον κάπτεν Μιχάλη Λιαπάκη για τη μεταφορά της παραγγελίας με το σκάφος του, ελπίζω να σπάσαμε λίγο ευχάριστα την παράξενη “ρουτίνα” που ζουν οι ναύτες μας αυτές της μέρες!! Ευχαριστώ και πάλι όλους σας!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ