Κρήτη: Βγήκαν όπλα σε χωριό του Ηρακλείου – Ένας τραυματίας

Άναψαν τα αίματα και βγήκαν τα όπλα σε χωριό του Ηρακλείου στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας.  Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,  το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Μελιδοχώρι, όπου κάτοικος του χωρίου πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι το θύμα που διαμένει στα Δαμάνια. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας. Ο δράστης αναζητείται, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δράστης και θύμα φέρονται να είχαν διαφορές, ενώ και οι δύο έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Πηγές αναφέρουν πως ο δράστης αλλά και ο αδερφός του είχαν δεχτεί πυροβολισμούς πριν από ενάμιση χρόνο, χωρίς να τραυματιστούν.  Η αστυνομία ερευνά εάν ο σημερινός τραυματίας είναι και ο δράστης (ή όχι) του επεισοδίου που είχε σημειωθεί πριν ενάμιση χρόνο. Εάν πάντως πρόκειται για το ίδιο άτομο, είχε προφυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και είχε αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα.

Σύμφωνα με άλλες  πληροφορίες, της ιστοσελίδας cretapost, όλα συνέβησαν, όταν ο ένας άνδρας ηλικίας 42 ετών αποφάσισε να πάει στο σπίτι του άλλου 46 ετών προκειμένου να λύσουν κάποια προβλήματα που είχαν.  Στο σπίτι του 46χρονου ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς με τον ίδιον να παίρνει την καραμπίνα και να πυροβολεί στα πόδια τον 42χρονο επισκέπτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια ο 46χρονος εξαφανίστηκε, ενώ ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνεύει η υγεία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ