Δύο συλλήψεις για το επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Περιστέρι

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για το επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ δύο ομάδων Ρομά, που συνέβη στο Περιστέρι, γύρω στις 6.30 το πρωί της Κυριακής 24/9.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 20 και 26 ετών στον Ασπρόπυργο Αττικής, σήμερα το απόγευμα. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και βία κατά των υπαλλήλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες (24-9-2023) οι ανωτέρω, ευρισκόμενοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Περιστερίου διαπληκτίστηκαν λεκτικά με άλλα δύο άτομα, ενώ η ένταση κλιμακώθηκε εκτός του καταστήματος με τον 20χρονο να προβαίνει σε χρήση όπλου με επακόλουθο τον τραυματισμό των άλλων εμπλεκομένων.

Σημειώνεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες (24/09), το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση σχετικά με πυροβολισμούς στη περιοχή του Περιστερίου,  ενώ λίγο αργότερα ενημερώθηκε από νοσοκομείο της Αττικής για ύπαρξη δύο τραυματιών.

Έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους ύποπτους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, όπου αναγνωρίστηκαν ως δράστες της ανωτέρω επίθεσης.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ρολόι μεγάλης αξίας, ένα  μενταγιόν, δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου και τρία κέρματα. Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ