Κρήτη: Το συγκινητικό μήνυμα ιερέα στον πατέρα του 20χρονου στρατιώτη

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στέλνει ένας ιερέας στον πατέρα του 20χρονου στρατιώτη Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Κρήτη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο πατέρας Νικόλαος Λαδόπουλος, ο οποίος έχασε τον γιο του πριν από μερικούς μήνες, επίσης, σε τροχαίο, μίλησε στην εκπομπή TLive για τον αβάσταχτο πόνο, σημειώνοντας ότι τα παιδιά τους δεν θα ήθελαν να τους βλέπουν να στεναχωριούνται.

Κρήτη: Θρήνος για τον 20χρονο αλεξιπτωτιστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η σπαρακτική ανάρτηση του αδελφού του

«Μόλις έμαθα αυτό το θλιβερό συμβάν εδώ στην περιοχή μας ένιωσα την ανάγκη να πω δύο λόγια συμπαράστασης προς τον πατέρα Δημήτριο, επειδή κι εγώ πριν από επτά μήνες έχασα τον γιο μου σε τροχαίο. Ξέρω ότι ο πόνος είναι πολύ βαρύς, είναι αβάσταχτος, αλλά πατέρα Δημήτριε τα παιδιά μας βρίσκονται σε καλά χέρια, στα χέρια του πανάγαθου Θεού», λέει αρχικά ο πατέρας Νικόλαος Λαδόπουλος.

«Ο Θεός, ο Χριστός, η Παναγία μας δίνουν αυτή την δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την δοκιμασία – ευλογία, θα την πω. Μας δίνουν δύναμη να μπορούμε να συνεχίσουμε την ζωή μας», συνέχισε ο ιερέας και συμπλήρωσε: «Και ο Τάσος και ο Νικόλας -ο δικός μου- από εκεί ψηλά που βρίσκονται τώρα δεν θέλουμε να μας βλέπουν να στεναχωριόμαστε. Θέλουν να μας βλέπουν χαρούμενους κι εμάς».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ