Κρήτη: Θρήνος για τον 22χρονο Αντώνη που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα για τον 22χρονο Αντώνη ο θάνατος του οποίου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, στην Κρήτη. Ο 22χρονος ήταν θύμα φρικτού τροχαίου.

Το τροχαίο συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης Αυγούστου στον Βορειοανατολικό Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Ο 22χρονος, ο οποίος οδηγούσε ένα δίκυκλο όχημα, τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Οι γονείς του, όταν ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη, προχώρησαν σε μια γενναία κίνηση.  Ανακοίνωσαν πως θα δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους για μεταμόσχευση, χαρίζοντας έτσι ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στο ΠΑΓΝΗ όπου μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Την ίδια ώρα συγκλονιστική είναι η ανάρτηση που έκανε η μητέρα του 22χρονου η οποία αναφέρει: “Έχουμε γαμπρό, έναν άγγελο. Φορέστε τα καλά σας, αν θέλετε λευκά. Φέρτε ένα όμορφο λουλούδι, φέρετε μαντολίνα αλλά ούτε μία σφαίρα”.

Πηγή πληροφοριών: cretapost

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ