Κρήτη: Συγκλονιστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο στο Κοκκίνη Χάνι

Εικόνες-σοκ από το σημείο του τροχαίου όπου άφησε την τελευταία του πνοή ένας 34χρονος στην Κρήτη.

Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, ο 34χρονος Νεκτάριος από το Καλό Χωριό Ηρακλείου και καταγωγή από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, διέσχιζε με αγροτικό αυτοκίνητο τον οικισμό του Κοκκίνη Χάνι, μέσω της παλαιάς εθνικής οδού. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και μια 22χρονη κοπέλα, είχε κατεύθυνση από Χερσόνησο προς Ηράκλειο.

Όπως φαίνεται από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας κι όπως προκύπτει από μαρτυρίες ντόπιων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα πριν πέσει πάνω σε τοιχίο και ανατραπεί.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 34χρονος, ο οποίος είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού, εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε βαρύτατα. Αντίθετα η 22χρονη κοπέλα, η οποία απεγκλωβίστηκε από περαστικούς, είχε τραυματιστεί ελαφρά. Δυστυχώς, σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 34χρονος ξεψύχησε περίπου 5 με 10 λεπτά μετά το τροχαίο. Η 22χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι ζάντες του αγροτικού οχήματος κόπηκαν. «Η Αστυνομία είπε το πρωί ότι ήταν πάνω από 130 χλμ. (σ.σ. η ταχύτητα του οχήματος). Και φανταστείτε ότι οι ζάντες του είχαν κόψει στη μέση. Ευτυχώς που δεν ήταν στη στάση  εωφορείου τουρίστες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, αυτόπτης μάρτυρας.

Κρήτη τροχαίο Κρήτη τροχαίο Κρήτη τροχαίο Κρήτη τροχαίο Κρήτη τροχαίο Κρήτη τροχαίο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ