Κρήτη: Η σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα του 34χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο – ΦΩΤΟ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 34χρονου Νεκτάριου που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο στην Κρήτη.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του ο πατέρας του 34χρονου αποχαιρέτησε τον γιο του με μία σπαρακτική μαντινάδα την οποία και ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

«Ήρθε ο Χάρος ο φονιάς, απόψε και εφααί σε/ Εις των αθώ τσι νιότης σου, μέσα στη γη εβαλέ σε», αναφέρει ο πατέρας του Νεκτάριου ενώ πιο κάτω γράφει «ο υστερογιός μου, Νεκτάριος, εσκοτώθηκε απόψε σε τροχαίο».

Κάτω από την ανάρτηση του πατέρα του 34χρονου, δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους της οικογένειας.

 

Κρήτη νεκρός 34χρονος μαντινάδα

Η διαδρομή… θανάτου του 34χρονου Νεκτάριου

Σύμφωνα με cretapost, λίγο πριν ο 34χρονος αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το όχημά του κατέγραψε μία τρελή πορεία στον δρόμο του Κοκκίνη Χάνι. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος οδηγούσε το αγροτικό του όχημα, ενώ συνοδηγός ήταν μία 22χρονη φίλη του όταν – λίγο μετά το ξενοδοχείο Αρίνα – έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να πέσει αρχικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα, να παρασύρει μία στάση λεωφορείου και να καταλήξει πάνω σε τοιχίο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος άνδρας να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες κατάφεραν να τον βγάλουν από το όχημα και επιχείρησαν να τον κρατήσουν στη ζωή ,δυστυχώς όμως ο 34χρονος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος δεν φορούσε ζώνη, αντίθετα η 22χρονη συνοδηγός, που φορούσε ζώνη ασφαλείας, τραυματίστηκε ελαφρά.

Κρήτη τροχαίο Κρήτη τροχαίο Κρήτη τροχαίο

πηγή φωτογραφιών: «Ενεργοί Πολίτες Κοκκίνη Χάνι»/facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ