Κρήτη: Στην εντατική ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι σε γλέντι

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια Κρητικής βραδιάς στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για τον 20χρονο αδελφό ο οποίος αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ και να εισαχθεί στην ΜΕΘ καθώς φέρει σοβαρά τραύματα. Ο 24χρονος αδερφός του εξακολουθεί να νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Για την επίθεση στα δύο αδέλφια εκτός του 25χρονου, που συνελήφθη και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έχουν συλληφθεί δύο ακόμα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, αφορμή για την επίθεση που δέχτηκαν τα δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια της κρητικής βραδιάς στο Καστέλι, φαίνεται πως στάθηκε μία παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα στους δύο νεαρούς και τον 25χρονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ