Κρήτη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο στο κεφάλι – Η στιγμή της παράδοσής του

Την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου στην Κρήτη πέρασε στις 12: 14 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 22χρονος από την Μεσαρά ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο τη στιγμή που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα της Πέμπτης, 3 Αυγούστου, στο 1ο χλμ της Εθνικής Οδού Μοιρών – Τυμπακίου.

Ηράκλειο: Τα πρώτα λόγια του 29χρονου Νίκου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Ετοιμάζεται να παραδοθεί ο δράστης

Ο 22χρονος μπήκε στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου μέσα σε ένα 4Χ4,  συνοδευόταν από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του και οδηγήθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου. Παράλληλα έξω από το Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί και συγγενείς του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ακόμα δεν έχει δοθεί στις αρχές το όπλο με το οποίο πυροβόλησε.

Όπως ήδη είχε γράψει η ιστοσελίδα, Cretaliveαπό το περιβάλλον του 22χρονου είχαν κάποιες επαφές προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία παράδοςής του στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 22χρονου εκδόθηκε πολύ γρήγορα  ένταλμα σύλληψης για  απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου, όμως κάποιοι, όπως εκτιμάται, έσπευσαν να τον φυγαδεύσουν, αξιοποιώντας τις κατάλληλες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Να σημειωθεί ότι συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα, και ο Νίκος  που πλέον βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του. Όπως είπε στο Cretalive, ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κ. Δημήτρης Κουτεντάκης,  έχει πλήρη αντιληπτική ικανότητα. Απαντά στις ερωτήσεις που του κάνουν οι γιατροί και οι δικοί του άνθρωποι για να τεστάρουν την αντίληψη του, τη μνήμη του κλπ.

Και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αφασία εκπομπής (οι πάσχοντες μπορούν να κατανοήσουν τι τους λένε αλλά δεν μπορούν να εκφραστούν με απόλυτα κατανοητό τρόπο), προσπαθεί και χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις προς το παρόν  όπως «καλημέρα», «καλά είμαι»…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ