Κρήτη: Σε απολογία γιατρός που έλεγε ότι το εμβόλιο… “θα βάζει μέσα μας τσιπάκι”

Μία γιατρός από την Κρήτη, που εμφανίζεται ως αρνήτρια του εμβολίου για τον κορονοϊό, έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Ήδη, με live που έκανε στα social media από τις 2 Δεκεμβρίου 2020, μετέφερε στους ακολούθους της της απόψεις της για τον κορονοϊό και το εμβόλιο, που ακόμη δεν είχε βγει. Ισχυριζόταν ότι… η πρώτη δόση του εμβολίου θα είναι γλυκόζη και η δεύτερη θα περιέχει ουσία που δεν θα είναι ασφαλής. “Θα είναι μόνο εμβόλιο για να μας τσιπάρουν”, είχε ισχυριστεί η γιατρός αναπαράγοντας τις γνωστές “ψεκασμένες” θεωρίες.

Σε βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή Tlive στον Alpha, και το οποίο η γιατρός έχει πλέον κατεβάσει από τον λογαριασμό της, ακούγεται να λέει: “Εμβόλιο θα έρθει μόνο όταν θα είναι εμβόλιο γλυκόζης ή εμβόλιο ό,τι να ναι ή εμβόλιο που απλά θα βάζει μέσα μας το λεγόμενο τσιπάκι. Αυτό το εμβόλιο που θα βγει, που δεν θα βγει, θα είναι μόνο εμβόλιο για να μας τσιπάρουν. Ξεκαθαρισμένα πράγματα και σκοτώστε με τώρα…”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Κάνουν δουλίτσες στο γενετικό μας υλικό”

Σε άλλο απόσπασμα της ζωντανής μετάδοσης που είχε κάνει στις 2 Δεκεμβρίου 2020, η ίδια γιατρός έλεγε ότι διακινούνται ψέματα για τον κορονοϊό. Μεταξύ αυτών, και ότι δημιουργούνται τάφοι για ανθρώπους που πέθαναν από επιπλοκές της Covid. “Έχετε καταλάβει ότι σας φλομώνουν με χιλιάδες ψέματα, όπως ότι σκάβουν τάφους;”, ανέφερε.

Όταν ερωτάται τι είναι το ΜΡΝΑ εμβόλιο, επανάλαβε τις ίδιες θεωρίες: “είναι ένα πραγματάκι που μεταφέρει κάποιες πληροφορίες στο γενετικό μας υλικό και κάνει δουλίτσες. Πίστεψέ με δεν θα έχει αυτό που πιστεύετε το πρώτο εμβόλιο. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μόνο γλυκόζη. Θα το κάνουν το πρώτο για να μας πείσουν ότι είναι ασφαλές. Και στην επαναληπτική δόση θα κάνουν κάτι άλλο, που δεν θα είναι ασφαλές”, λέει η γιατρός.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι έχει κληθεί για απολογία από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου. “Μπορεί να έχει να κάνει σχετικά με τον εμβολιασμό, δεν γνωρίζω όμως γιατί με κάλεσαν. Μου είπαν μόνο για ψευδείς ειδήσεις”, υποστήριξε. Ισχυρίστηκε ότι είναι παθολόγος, όμως, στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου εμφανίζεται απλά ως γιατρός, χωρίς ειδικότητα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ