Κρήτη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ανώγεια

Επεισόδιο με πυροβολισμούς, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022, στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στα Ανώγεια. Aπό τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας 69χρονος που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τραύματα στον λαιμό και τον μηρό. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα cretalive, το θύμα και μέλη της οικογένειάς του υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ατύχημα, επισημαίνοντας πως ο άνδρας παραπάτησε, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο και να τον τραυματίσει.

Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με τους αστυνομικούς να μην υιοθετούν ακόμα πλήρως την εκδοχή που προβάλλει η οικογένεια, διατηρώντας επιφυλάξεις.

Περιμένουν τα αποτελέσματα τόσο της εξέτασης του ιατροδικαστή, όσο και της αυτοψίας από αστυνομικούς στο σημείο, εκτιμώντας πως έτσι θα πέσει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο τραυματισμός του 69χρονου.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας που τραυματίστηκε ανήκει σε χαροκαμένη οικογένεια που θρήνησε πριν από μερικά χρόνια, μέλος της, στη διάρκεια φονικής συμπλοκής στα όρη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ