Κρήτη: Νέα στοιχεία για το τροχαίο με θύμα την 22χρονη μητέρα – Αυτή την ώρα η κηδεία της

Το τελευταίο “αντίο” λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στην 22χρονη μητέρα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο που συνέβη στις Κουρούνες Λασιθίου, στην Κρήτη, το πρωί της Τρίτης. Η κηδεία της 22χρονης γίνεται σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στις Κουρούνες Λασιθίου, ενώ με ειδική άδεια παρίσταται και ο πατέρας της, ο οποίος είναι κρατούμενος.

Έλαβε άδεια από τη φυλακή όπου κρατείται μετά την καταδίκη του για το έγκλημα που σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια στις Κουρούνες, και συνοδεύεται στην κηδεία από αστυνομικούς των ΤΕ και της ΟΠΚΕ.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο συνέβη στον δημοτικό δρόμο προς την Νεάπολη, όταν το όχημα που οδηγούσε η μητέρα δύο παιδιών εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το creta24.gr, στο κιβώτιο του αυτοκινήτου βρέθηκε «καρφωμένη» η 4η ταχύτητα κι έτσι εξετάζεται το ενδεχόμενο η 22χρονη να είχε αναπτύξει ταχύτητα και σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του δρόμου να έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έως σήμερα δεν έχει βρεθεί δίπλωμα οδήγησης της 22χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ