Κρήτη: Με σκάγια για αγριογούρουνο σκότωσαν τον 45χρονο κτηνοτρόφο

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 45χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε στην Αρχοντική Ρεθύμνου στην Κρήτη. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως αναφέρει το Creta24.gr το άτομο που έκοψε το νήμα της ζωής του 45χρονου αγροτοκτηνοτρόφου στην Αρχοντική Ρεθύμνου σχεδίασε και υλοποίησε  μια τυπική ενέδρα θανάτου. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται μετά και το αποτέλεσμα της νεκροψίας- νεκροτομής οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ρεθύμνου, οι οποίοι δεν έχουν αποκλείσει ακόμα κανένα από τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης (υπάρχουν υπόνοιες από τον τρόπο που έδρασε) πυροβόλησε το θύμα από απόσταση μεγαλύτερη των πέντε μέτρων, αλλά μικρότερη από δέκα μέτρα, χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα με εννιάβολα σκάγια, που στην Κρήτη λέγονται από τους κυνηγούς «κάδρα».

Η κατεύθυνση των κυνηγετικών σκαγιών, τα οποία χρησιμοποιούνται για κυνήγι αγριογούρουνου, ήταν από τα δεξιά προς τα αριστερά, από πάνω προς τα κάτω και επλήγησαν ο πνεύμονας, το μυοκάρδιο, ενώ προκλήθηκε και κάταγμα στο ένα χέρι. Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η πλήξη του μυοκαρδίου και του αιμοθώρακος.

Φαίνεται ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε βλέποντας μπροστά του τον δολοφόνο που τον σημάδευε με το όπλο και σύμφωνα με έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ «πρόκειται για τρόπο δολοφονίας που έχουμε συναντήσει και άλλες φορές στο νησί».

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας, λαμβάνονται καταθέσεις, ενώ έχουν γίνει και έρευνες σε σπίτια και ποιμνιοστάσια για τη συγκέντρωση στοιχείων με στόχο την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ