Κρήτη: Κινηματογραφική σύλληψη στο Ηράκλειο – Διαρρήκτης και αστυνομικοί απεγκλωβίστηκαν από την… Πυροσβεστική

Σκηνές που θύμιζαν αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, στην Κρήτη. Γύρω στις 11 το βράδυ, ένας 29χρονος μπήκε σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο προκειμένου να το διαρρήξει.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς που άρχισαν την καταδίωξη του δράστη.  Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti, ο επίδοξος διαρρήκτης προσπάθησε να διαφύγει ανεβαίνοντας στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ενώ από πίσω του έτρεχαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Ο 29χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας. Το ίδιο όμως έκαναν και οι αστυνομικοί οι οποίοι τελικά τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να κατεβάσει από την ταράτσα, τόσο τον 29χρονο όσο και τους αστυνομικούς με τη χρήση κλιμακοφόρου.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ