Κρήτη: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τον 22χρονο μάγειρα που κάηκε με λάδι

Με τον 22χρονο μαθητευόμενο μάγειρα ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα δεύτερου βαθμού από καυτό λάδι που έπεσε πάνω στο σώμα του κατά την διάρκεια εργασιών στην κουζίνα ξενοδοχείου στα Μάλια της Κρήτης, επικοινώνησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Κρήτη: Το ξενοδοχείο θα καλύψει τα έξοδα θεραπείας του 22χρονου μάγειρα που κάηκε με λάδι – Η παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας

Το enikos.gr επικοινώνησε με την κυρία Μαρίνα, μητέρα του 22χρονου, η οποία και επιβεβαίωσε την επικοινωνία που είχε ο γιος της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Σύμφωνα με την ίδια ο 22χρονος εγκαυματίας έχει μιλήσει με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά έχουν ανταλλάξει και μηνύματα. Η Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από λίγα χρόνια και έγινε σύμβολο δύναμης, έχει βοηθήσει τον νεαρό ψυχολογικά ως επί το πλείστον, ενώ του έχει προτείνει και κάποιες κρέμες για τα εγκαύματα. Επίσης, του είπε ότι είναι πρόθυμη να συμβάλει αν χρειάζεται στα έξοδα για τη νομική κάλυψη.

«Έχει επικοινωνήσει μαζί μας και η Δήμητρα Κατσαφάδου, προκειμένου να στείλει κάποιες κρέμες που θα βοηθήσουν» πρόσθεσε η κυρία Μαρίνα.

Κρήτη: Συγκλονίζει ο μάγειρας που κάηκε με λάδι – «Με άφησαν αβοήθητο» – «Με έβαλαν στο ψυγείο με τα κρέατα»

Κλείνοντας δήλωσε πως το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και πως στα τέλη Ιουλίου έχουν ραντεβού ξανά με τον πλαστικό για να δει τα εγκαύματα. Σε περίπτωση που τα εγκαύματα δεν επουλωθούν με αναπλαστική κρέμα, μπορεί να χρειαστεί επέμβαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ