Κρήτη: Η γνωριμία μέσω διαδικτύου την έβαλε σε μπελάδες – Ο ροζ εκβιασμός και τα χρήματα

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ηρακλείου, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε ένας 22χρονος φοιτητής έπειτα από καταγγελία ότι εκβίαζε μία 25χρονη, από την οποία απαιτούσε χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει πιο προσωπικές φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 25χρονη προχώρησε σε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου, αναφέροντας ότι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου με τον 22χρονο στις 18 Ιανουαρίου, την έπεισε να του στείλει προσωπικές της φωτογραφίες και στην συνέχεια την εκβίαζε να του δώσει χρήματα, προκειμένου να μην τις δημοσιοποιήσει.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η 25χρονη είπε πως ο 22χρονος αρχικά ζήτησε το ποσό των 2.000 ευρώ και όταν εκείνη του είπε ότι δεν το διαθέτει “έριξε” στην τιμή στα 200 ευρώ. Συμφώνησαν να του τα στείλει με κούριερ, ωστόσο η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία, τα χρήματα προσημειώθηκαν και όταν ο 22χρονος πήγε να τα παραλάβει συνελήφθη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας ότι το “έκανε για να βγάλει το χαρτζιλίκι του”.

Ο Εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος και να γίνει προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 22χρονος είχε κινηθεί “ανάλογα” και με άλλες γυναίκες.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ