Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του 17χρονου μαθητή, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη στις 20 Οκτωβρίου στην παραλιακή του Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα cretapost, ύστερα από 10 ημέρες παραμονής του αγοριού στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου και έπειτα από μία σειρά εξετάσεων οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο 17χρονος είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Οι γονείς του εφήβου ενημερώθηκαν για τα θλιβερά νέα και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν στις 2 τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου όταν ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού στην λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου – λίγο μετά τον Καράβολα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα, ενώ στη συνέχεια τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ