Ανδρέας Μικρούτσικος: Εκτός εαυτού με τον Light – «Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος, μα… θα τρελαθούμε»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σχόλια που έκανε ο Light στο “Fame Story” σχετικά με το ρεμπέτικο τραγούδι. Σήμερα (30/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε το απόσπασμα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να βγαίνει εκτός εαυτού.

«Κανένα σχόλιο δικό μου. Όταν το είδα το βράδυ της Παρασκευής και τώρα, κάθομαι στη θέση μου γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ζεν τύπος. Όταν λέω πολύ καλοπροαίρετα και πολύ στρογγυλεμένα μια κριτική γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω ποταμούς να βγάλω, πολλοί λένε δεν πήγε στην εκπομπή και έχει κακιώσει, άλλοι λένε ότι τους κρατάω μούτρα…» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής και συνθέτης είπε: «Να σας πω κάτι; Όταν πρωτομίλησα με πήραν άνθρωποι από την ίδια την εταιρεία που το παράγει και μου είπαν να αγιάσει το στόμα σου. Εδώ είναι στραβό όλο το σύστημα… Ένας κριτής που όταν ήμουν εδώ είπα ότι είναι έξυπνη η επιλογή του, αλλά είναι και ψιλοάσχετος…

Πάμε και βάζουμε τον Light που εκφράζει ένα κομμάτι της νεολαίας, με μια τραπ-ραπ, η οποία από τη βωμολοχία, στο βρωμόξυλό στα βραβεία είναι. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά να τους καπελώσει όλους και να μας λέει τι είναι βαρετό και που το βρήκατε αυτό και αν αυτός είναι ιαμβικός δεκαπεντασύλλαβος με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης Ρέμος μένει εκεί είναι ψύχραιμος; Ο Γιώργος Θεοφάνους που μπήκε μέσα είναι ψύχραιμος; Οι μουσικοί είναι ψύχραιμοι;».

«Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να πάνε στο διά…ο! Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζηδάκης, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδελφός μου! Θα έρθει ο Light να μου λέει αν είναι boring; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος, μα θα τρελαθούμε!» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Και αυτό να το έχουμε ως επιτροπή ενός talent show που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας Εξαρχείων του Light; Δεν με κατ….τε τώρα! Δεν είπα γνώμη, απλά είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από 5 χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Τι θα μείνει; Ποιο τραγούδι; Πέστε μου ένα τραγούδι, ένα στοίχο που κάτι προωθεί, μια μουσική που κάτι λέει! Κριτής της ελληνικής μουσικής ο Light;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ