Κρήτη: Drone κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες μετά την κατολίσθηση στα ενοικιαζόμενα δωμάτια – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από drone στην περιοχή Αγιά Φωτιά, στην Ιεράπετρα της Κρήτης μετά την αποκόλληση βράχου που καταπλάκωσε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Οι εικόνες μετά την φονική κατολίσθηση προκαλούν σοκ. Όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε από το βουνό και έπεσε πάνω στα δύο ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονταν στο σημείο, ισοπεδώνοντάς τα. Το ένα δωμάτιο ήταν άδειο ωστόσο στο δεύτερο διέμενε μία οικογένεια τουριστών από το εξωτερικό που απολάμβανε τις διακοπές της στο νησί. Και τα δύο δωμάτια καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Δυστυχώς, κάτω από τα ερείπια εγκλωβίστηκε η 45χρονη αλλά και ο 10χρονος γιος της. Ο 50χρονος σύζυγός της άτυχης γυναίκας κατάφερε και απεγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, ενώ ξεκίνησε να ψάχνει στα χαλάσματα την οικογένειά του. το έσπευσαν 25 οχήματα με 50 πυροσβέστες, κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ, εθελοντές της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας και του Ερυθρού Σταυρού, άνθρωποι από την Πολιτική Προστασία και τον δήμο Ιεράπετρας και ξεκίνησαν μία μεγάλη προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης της 45χρονης γυναίκας και του 10χρονου παιδιού.

Μέσα σε λίγη ώρα εντοπίστηκε καλά στην υγεία του ο 10χρονος και στη συνέχεια οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην 45χρονη. Σχεδόν 5 ώρες μετά, οι διασώστες εντόπισαν το άψυχο κορμί της.

Δείτε το βίντεο  του Νίκου Σαράντου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ