Κρήτη: Ανέβηκε στο λεωφορείο και έδειρε τον οδηγό – Τι αναφέρει η καταγγελία

Περιστατικό ξυλοδαρμού ενός οδηγού αστικού λεωφορείου...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Περιστατικό ξυλοδαρμού ενός οδηγού αστικού λεωφορείου, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Καλλέργος Βουλγαράκης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Βουλγαράκης στο Ράδιο Κρήτη, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας οδηγός δικύκλου επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο, που κινείτο στην οδό Αγίου Μηνά, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως δήλωσε, ο οδηγός του δικύκλου που εκνευρίστηκε επειδή αρχικά δεν μπορούσε να προσπεράσει το όχημα, όταν τελικά τα κατάφερε άφησε τη μοτοσικλέτα στη μέση του δρόμου, εμποδίζοντας το λεωφορείο να συνεχίσει την πορεία του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός του δικύκλου άρχισε να βρίζει τον οδηγό του λεωφορείου και εκείνη τη στιγμή, ένας άνδρας που βγήκε από παρακείμενο κατάστημα, το οποίο φέρεται να ανήκει στον οδηγό της μηχανής, ανέβηκε στο λεωφορείο και άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο τον οδηγό, με συνέπεια εκείνος να ματώσει.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου ανέφερε πως οι επιβάτες, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού θα κληθούν να καταθέσουν και διαμήνυσε: “δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι”.

Πηγή: ekriti.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.