Κρήτη: 20χρονη «ξάφρισε» 12.000 ευρώ από τη μητέρα της φίλης της – Πώς την εξαπάτησε

Μία πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως στην Κρήτη, καθώς μια γυναίκα είδε τον τραπεζικό της λογαριασμό να αδειάζει.

Περισσότερα από 12.000 ευρώ έκαναν φτερά χωρίς η ίδια να έχει δώσει τους αριθμούς του τραπεζικού της λογαριασμού σε κανέναν και χωρίς να τον χειρίζεται μέσω ίντερνετ. Μετά την καταγγελία στο Α.Τ. Κισάμου, ζήτησε από την τράπεζα αναλυτικούς λογαριασμούς προκειμένου να δουν τι έγιναν τα χρήματα.

Όπως αναφέρει το cretapost, προέκυψε ότι κάποιος χρησιμοποιούσε την κάρτα της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έστρεψαν από την πρώτη στιγμή τις υποψίες τους στα στενά συγγενικά της πρόσωπα και γνωστούς καθώς ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν να είχαν πρόσβαση στο πορτοφόλι της για να πάρουν την κάρτα.

Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη φίλη της 16χρονης κόρης της, ήταν εκείνη που έπαιρνε την κάρτα και την χρησιμοποιούσε κάνοντας από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα αναλήψεις που ξεπέρασαν το ποσό των 12.000 ευρώ. Μάλιστα η κάρτα είχε χρησιμοποιηθεί και για αγορές ρούχων.

Η 20χρονη κλήθηκε από τους αστυνομικούς και παραδέχτηκε την υπεξαίρεση των χρημάτων ισχυριζόμενη ωστόσο ότι έγινε με την βοήθεια και των δύο παιδιών του θύματος, δηλαδή της 16χρονης και της 10χρονης αδελφής της.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.