Κρίσιμη η κατάσταση του σκύλου που βρέθηκε αλυσοδεμένος και αποστεωμένος – Μεταφέρθηκε στην Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη να κρατήσουν στην ζωή την «Νίκη», τον σκύλο ράτσας boxer που βρέθηκε αλυσοδεμένο και εξαντλημένο από την ασιτεία στην Ηλεία, δίνουν οι γιατροί.

Όπως αναφέρει ο «Φιλοζωικός Σύλλοφος Κρεστένων Νοιάζομαι»: «η Νίκη ξεκίνησε να τρώει αλλά τα πράγματα δεν είναι καλά. Το σκυλί δεν είναι καλά. Σήμερα την μεταφέραμε στην κλινική Rio Vet στην Πάτρα για περισσότερες εξετάσεις. Η Νίκη έχει εξαντληθεί από την ασιτία, από την πείνα.

Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν και εμείς προσευχόμαστε να ανταπεξέλθει. Προσευχόμαστε αυτά τα μάτια τα θλιμμένα να νιώσουν την χαρά, το παιχνίδι, το χάδι και όλα αυτά που έχει στερηθεί. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τις ευχές σας, τις προσευχές σας, την οικονομική σας υποστήριξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κτηνίατρο Δημήτρη Γαλάνη στον Πύργο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να σώσει την Νίκη αλλά και όλο το προσωπικό της Rio Vet που ανταποκρίθηκε άμεσα και δίνει αγώνα για να την κρατήσει στην ζωή και να την κάνει πάλι σκυλί. Θα επανέλθουμε σύντομα μόλις έχουμε περισσότερα νέα για την κατάστασή της υγείας της. Κράτα γερά κορίτσι μου!».

Προσοχή σκληρές εικόνες

Σκύλος Ηλεία Σκύλος Ηλεία Σκύλος Ηλεία Σκύλος Ηλεία Σκύλος Ηλεία Σκύλος Ηλεία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ