Κραυγή αγωνίας από την Κάρπαθο: “Τι θα γίνουν τα προϊόντα μας”

Η περιπέτεια που ζουν, εδώ και τρεις ημέρες, οι 227 επιβάτες και το 55μελές πλήρωμα του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος», έχει επιπτώσεις, όπως φαίνεται, και στους πολίτες των νησιών που εξυπηρετούνται από αυτό.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας του enikos.gr, κατοίκου της Καρπάθου, μέσα στο πλοίο μεταφέρεται και εμπόρευμα, που πρέπει να παραδοθεί στους επιχειρηματίες των νησιών που δένει το «Βιτσέντζος Κορνάρος».

Συγκεκριμένα, η αναγνώστρια, που διατηρεί κατάστημα με οπωρολαχανικά  στην Κάρπαθο, καταγγέλλει πως η προμήθειά της με τα ευπαθή προϊόντα, χιλιάδων ευρώ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο καράβι και είναι εκεί από την Τρίτη το μεσημέρι, και η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη.

Σημειώνει πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ούτως ή άλλως, με την επικοινωνία τους με τον Πειραιά, καθώς εκτελείται μόνο ένα δρομολόγιο την εβδομάδα, που διαρκεί 30 ώρες, και έχει επιπτώσεις στο εμπόρευμά τους, τώρα με την προσάραξη του πλοίου, έχει διογκωθεί.

Υποστηρίζει, ακόμα, πως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δεν είναι τόσο άσχημες, και πως η ταλαιπωρία των επιβατών πρέπει να τελειώσει άμεσα.

 

Διαβάστε επίσης:

3η ημέρα ταλαιπωρίας για τους επιβάτες του “Βιτσέντζος Κορνάρος” – ΒΙΝΤΕΟ

Το απόγευμα η ρυμούλκηση του «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία των επιβατών του «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Η μάχη με τα κύματα του «Βιτσέντζος Κορνάρος» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ