Κοζάνη: Ζευγάρι έσωσε δύο νεογέννητα γατάκια – Τα είχαν πετάξει μέσα σε σφιχτά δεμένη σακούλα σκουπιδιών

Η… εξαιρετική ακοή ενός ζευγαριού, και κυρίως το πείσμα και η διάθεση τους να ερευνήσουν -ακόμη και ανοίγοντας σακούλες σκουπιδιών- τους ήχους που άκουγαν κοντά στη λαική αγορά της Κοζάνης στάθηκαν σωτήρια για δυο λιλιπούτεια, νεογέννητα γατάκια τα οποία κάποιος κακούργος πέταξε ζωντανά, μέσα σε σφιχτά δεμένη σακούλα, σε κάδο απορριμμάτων!

Όπως περιγράφει το ζευγάρι στο Facebook: “Κάνοντας μια βόλτα στην περιοχή της Λαϊκής, ίσα που ακούσαμε ένα μικρό νιαουρισμα που ερχόταν από κάποιους κάδους σκουπιδιών, δίπλα σε ένα χωράφι. Στην αρχή ψάξαμε τριγύρω, αλλά τίποτα. Η Βιβή λοιπόν, άνοιξε τον μεγάλο κάδο και μέσα σε μια σακούλα που ήταν πάνω-πάνω είδαμε κάτι να κινείται. Έσκισε, λοιπόν, την σφιχτά δεμένη σακούλα, και κάτω από μια μεγάλη αυγοθηκη, ήταν δύο νεογέννητα γατάκια…!

Δεν είμαι ο πλέον φανατικός φιλόζωος, όχι όσο θα ήθελα να είμαι, το ομολογώ (αν και στο κτήμα μας έχουμε τρία σκυλιά). Αλλά πραγματικά, θα ήθελα να έβρισκα το ΤΕΡΑΣ αυτό να του πω δύο κουβέντες, που ενώ θα μπορούσε να αφήσει ελεύθερα στο διπλανό χωράφι τα δύο γατάκια, ΕΠΕΛΕΞΕ να τα πνίξει μέσα σε μια πλαστική σακούλα σε έναν κάδο σκουπιδιών, χωρίς λόγο. Ο απόλυτος παραλογισμός…

Αν τυχόν και είσαι φίλος μου στο ΦΒ, μπορείς να αυτό–διαγραφεις”.Το ζευγάρι έχει πάρει, προσωρινά τουλάχιστον, τα δυο γατάκια στο σπίτι τους.

Πηγή: kozanimedia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ