Κοζάνη: Δραματικές προσπάθειες των γιατρών να επαναφέρουν στη ζωή 26χρονη που υπέστη ανακοπή

Μάχη για τη ζωή της δίνει μία 26χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, κοντά στην περιοχή του νηπιαγωγείου Χατζηκώστα, στην Κοζάνη. Η γυναίκα, που είχε γεννήσει πριν από μερικές εβδομάδες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο σήμερα το πρωί.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την σώσουν. Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με το kozan.gr και το kozanimedia.gr, οι προσπάθειες αρχικά του πληρώματος του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια, για σχεδόν 90 λεπτά, των γιατρών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου (ΚΑΡΠΑ) έφεραν αποτέλεσμα, με την κοπέλα να δίνει σημεία ζωής και την καρδιακή της λειτουργία να επανέρχεται.

Στη συνέχεια, η 26χρονη μεταφέρθηκε για νέες εξετάσεις στον αξονικό τομογράφο, καθώς, πλέον, ζωτικής σημασίας είναι η εικόνα του εγκεφάλου. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, οι γιατροί αποφάσισαν να την διασωληνώσουν, ενώ εάν η κλινική της εικόνα το επιτρέψει τις επόμενες ώρες αναμένεται να διακομιστεί σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω νοσηλεία.

Η γυναίκα κατάγεται από τον Κρόκο Κοζάνης, όπου διαμένει με τον σύζυγό της και το βρέφος τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ