Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Στις 7 Φεβρουαρίου κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος

«Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος» στις 7 Φεβρουαρίου, είπε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα είπε στον πατέρα μου «αν με κατηγορήσουν θα τον πάρω μαζί μου»

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για την κατάθεση που έδωσε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία. Σήμερα, όμως, είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος -ακόμη- της κας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το δέχτηκε το συμβούλιο. Σήμερα ο κ. Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ανέφερε στην πρότασή του ο εισαγγελέας και δέχτηκε το βούλευμα», είπε αρχικά ο ποινικολόγος.

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Άρχισε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη – Με φωτογραφία της Τζωρτζίνας η 34χρονη

Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας, «ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο ήταν ότι ‘σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της’, ο κ. Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι ‘σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο’. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Στις 7 του μηνός, λυπάμαι πολύ που θα το πω, φοβόμουν ότι θα γίνει, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος».

Δείτε το βίντεο:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αμίλητη στα δικαστήρια – Τι είπε για τον Δασκαλάκη ο Κούγιας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ