Κούγιας για τον 17χρονο στην Βοιωτία: Θα δώσω ολόκληρο το βίντεο – Ήταν πετσοκομμένο

Παρέμβαση έκανε ο Αλέξης Κούγιας για το θέμα του θανάτου του 17χρονου στην Βοιωτία στην εκπομπή «Evening Report» με τον Μάνο Νιφλή στο One την Τρίτη το βράδυ. Ο κ. Κούγιας, ο οποίος είναι δικηγόρος του 41χρονου αστυνομικού, που κατηγορείται για τον θάνατο του ανηλίκου είπε μεταξύ άλλων ότι το βίντεο που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ είναι “πετσοκομμένο”.

Κούγιας για τον 17χρονο στην Βοιωτία: Δεν είναι Ρομά – Πλαστογραφημένο το ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι «διαβάζοντας τη δικογραφία διαπίστωσα ότι το θύμα δεν είναι Ρομά και βλέπω μια κοινωνία Ρομά να είναι στους δρόμους, να καίνε ό, τι μπορούν να κάψουν και κανείς – ούτε από την Αστυνομία, ούτε από την Εισαγγελία – να μην βγάζει μια ανακοίνωση που να λέει ότι το θύμα δεν είναι Ρομά». Επίσης πρόσθεσε ότι το θύμα έχει χάσει τον πατέρα του και ότι η μητέρα του είναι υπάλληλος του Δήμου Αλιάρτου.

Όπως εξήγησε ο κ. Κούγιας, «αυτό που με εξόργισε είναι ότι είδα το βίντεο, το πραγματικό βίντεο. Αυτός που έδωσε το βίντεο στα ΜΜΕ το έχει «πετσοκόψει». Όταν πήγα στην Λιβαδειά, ο συνάδελφός μου ο κ. Γεωργούσης με τον οποίο συνεργαζόμαστε στην υπεράσπιση του αστυνομικού, μού είπε ότι υπάρχει βίντεο και θα το δούμε. Είναι διπλάσιας χρονικής διάρκειας και είναι συγκλονιστική η αντίδραση του αστυνομικού. Είναι ξεκάθαρα μονταρισμένο το βίντεο και έχουν κοπεί οι συγκλονιστικές αντιδράσεις του αστυνομικού που αποδεικνύουν ότι δεν ήθελε να σκοτώσει το παιδί. Το σίγουρο είναι ότι θα το δώσουμε και εμείς το βίντεο ολόκληρο. Είναι άδικο».

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι «υπάρχουν και τρεις καταθέσεις από επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων δύο μικρά κοριτσάκια, αδελφούλες. Στον δρόμο ο 17χρονος δεν σταμάτησε σε κανένα σήμα των αστυνομικών. Ο αδελφός του θύματος έχει δώσει μια πληροφορία: ότι προηγήθηκαν προσπάθειες του αστυνομικού να χτυπήσει το τζάμι και να τον βγάλει από το αυτοκίνητο. Όπως είπε ο αδελφός “τον έβγαλε τελικά από το αμάξι και ο αδελφός μου ακούμπησε το όπλο”».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ONE:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ