Κούγιας για Λιγνάδη: Δεν θα εκδικαστεί η υπόθεση αύριο – Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και την επερχόμενη δίκη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος στον ALPHA, δεν θα εκδικαστεί η υπόθεση την Παρασκευή όπως είχε οριστεί. Εξήγησε ότι ο ίδιος έχει πάρα πολλά δικαστήρια τα οποία είναι της τρέχουσας καθημερινότητας.

Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι «είμαι ο μοναδικός δικηγόρος του κ. Λιγνάδη και άλλωστε ο κ. Λιγνάδης θέλει μόνο εμένα να τον υπερασπιστώ, δεν μπορεί να με αντικαταστήσει κανένας συνάδελφος γιατί δεν το επιθυμεί και ο κ. Λιγνάδης. Η δίκη του δεν έχει προβλήματα, ούτε παραγραφών, ούτε συμπληρώσεως του 18μηνου γιατί έχει παραταθεί το 18μηνο πριν από λίγες μέρες και είναι μόλις 12 μήνες κρατούμενος και λιγότερο από 12 μήνες».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «πλημμελήματα που επαρκούν, δεν υπάρχουν. Θα θέσω υπόψιν του δικαστηρίου τα κολλήματά μου αυτά και το δικαστήριο θα αποφασίσει τελικά τι θα γίνει, αν δεν διακοπεί η δίκη ή θα αναβληθεί σε μια σύντομη δικάσιμο. Ο κ. Λιγνάδης επιθυμεί διακαώς να γίνει η δίκη, κάτι που επιθυμώ κι εγώ διακαώς».

Σε ερώτηση για την ψυχολογική κατάσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας απάντησε ότι «ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος, μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, συγκροτημένη και πολύ υψηλού μορφωτικού και διανοητικού επιπέδου. Έχει συνειδητοποιήσει ποιες είναι οι δυσκολίες αυτής της υπόθεσης. Έχει από την πρώτη στιγμή την πεποίθηση ότι στη Δικαιοσύνη θα αποδειχθεί η αθωότητά του και ότι θα μείνει ελεύθερος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ