Εισαγγελική έρευνα για τη φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη που δημοσιοποίησε ο Αλέξης Κούγιας

Εντολή για έρευνα σχετικά με υποκίνηση σε βία έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά τις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας, προβάλλοντας ανάρτηση του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη.

Ο κ. Κούγιας μετέβη σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τους γονείς και τους φίλους του Άλκη, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου. Κατά την άφιξή του έδειξε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης την επίμαχη ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο, η οποία έγινε έπειτα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη τον περασμένο Νοέμβριο, όπου οι “κιτρινόμαυροι” είχαν επικρατήσει με 1-0.

Ο κ. Κούγιας έδειξε στους δημοσιογράφους μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα τραπέζι. “Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους των οικογενειών, αυτό με εξουσιοδότησαν να κάνω, για το ενδιαφέρον που υπάρχει όχι μόνο για τον αείμνηστο Αλκιβιάδη αλλά για όλες τις οικογένειες”, είπε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε:

“Θέλω να σας πω ότι διάγω την πέμπτη δεκαετία της καριέρας μου και είναι από τις περιπτώσεις που εν ονόματι των συναδέρφων μου δικηγόρων νιώθω μια ψυχική ισορροπία που άνθρωποι σαν κι αυτούς μου εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στα δικαστήρια. Θα ανταποκριθώ στο βάρος αυτό. Μου έδωσαν όμως μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να την διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι κάτι συγκλονιστικό. Μου έδωσαν την εντολή να φτάσει η υπόθεση αυτή, χωρίς καμία διάθεση εκδικήσεως, να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μου είπαν να σας δημοσιοποιήσω την φωτογραφία αυτή (σ.σ. δείχνει την επίμαχη φωτογραφία στο κινητό του). Αυτή η φωτογραφία παρεδόθη και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει”.

Αυτή είναι η φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Σαββίδης-Μαχαίρι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ