Κουφοντίνας: Ιερέας τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο με παρότρυνση Ιερώνυμου

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, ο οποίος έδωσε εντολή ο αρμόδιος ιερέας να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως επιβεβαιώσε στο enikos.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης.

Σύμφωνα με το exapsalmos.gr, ο ο Μητρολίτης με έκκληση – πρόκληση προς τον Αρχιεπίσκοπο, απέστειλε τον εκλεκτό και σοβαρό ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως π. Σεραφείμ Ζαφείρη, τον οποίο έχει τοποθετήσει στην ευαίσθητη θέση του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Σωφρονιστικού Καταστήματος Δομοκού να συναντήσει και να συνομιλήσει πνευματικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Μάλιστα πριν πάει ο π. Σεραφείμ Ζαφείρης στον Κουφοντίνα είχε ειδική επικοινωνία και ενημέρωση για το πως θα τον προσεγγίσει από τον Σεβ. Φθιώτιδος Συμεών.Αλλά και ο ίδιος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος μίλησε με τον π. Σεραφείμ και τον ενθάρρυνενα επισκεφτεί τον φυλακισμένο απεργό πείνας.

Ο π. Σεραφείμ με τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου και του Σεβ. Φθιώτιδος στα χέρια του και στην καρδία του επισκέφθηκε τον Δημήτρη Κουφοντίνα με την ιδιότητα του Πνευματικού. Του μίλησε, του κόμισε την εικόνα του Αγίου Δημητρίου, του οποίου το όνομα φέρει, τον παρότρυνε να εξομολογηθεί ή να μεταλάβει των Αχράντων Μυστηρίων, αλλά εκείνος φυσικά αρνήθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ