Κοσμοσυρροή στην Ερμού για τις τελευταίες αγορές της Πρωτοχρονιάς – Πότε κλείνουν τα καταστήματα στην Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στην Ερμού στην Αθήνα. Οι καταναλωτές έχουν σπεύσει στα καταστήματα για τα ψώνια και τα δώρα της τελευταίας στιγμής, αλλά και για τις αγορές τους για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Ο βελτιωμένος καιρός, η χριστουγεννιάτικα στολισμένη Αθήνα και τα ανοιχτά καταστήματα είχαν ως αποτέλεσμα το κέντρο να κατακλυστεί από κόσμο.

Αναλυτικά, τα καταστήματα της πρωτεύουσας θα είναι ανοιχτά σήμερα από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 ενώ αύριο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Την Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου  2024 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, τράπεζες και πολυκαταστήματα

Σημειώνεται δε πως τα περισσότερα σούπερ μάρκετ αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους πως θα είναι κλειστά στις 2 Ιανουαρίου, ωστόσο ορισμένα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργήσουν από τις 8 π.μ μέχρι τις 9 μμ .Συνεπώς όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους  την ημέρα αυτή θα πρέπει ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες των σούπερ μάρκετ για το εάν θα λειτουργήσουν. Ενώ κανονικά λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου 2024  όλες οι τράπεζες,  οι δημόσιες υπηρεσίες και τα ΕΛΤΑ καθώς δεν θεωρείται η ημέρα αυτή αργία.

Όσον αφορά το ωράριο λειτουργίας των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων επισημαίνεται πως σήμερα, Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 10 π.μ μέχρι 8 μμ , την Κυριακή από 11 π.μ έως 8 μμ ενώ την Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2024 θα είναι κλειστά. Ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ορισμένα θα λειτουργήσουν 10 π.μ μέχρι τις 9 μμ  και κάποια θα παραμείνουν κλειστά. Για αυτό τον λόγο  οι καταναλωτές  καλό είναι επισκεφτούν την ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων για το ωράριο λειτουργίας τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ