Κως: Συνελήφθη 32χρονος από το Μπαγκλαντές για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο βασικός ύποπτος για το θρίλερ με την 27χρονη από την Πολωνία, η οποία εξαφανίστηκε στην Κω από το βράδυ της Δευτέρας.

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης – Φόβοι για πιθανή δολοφονία, ποιος είναι ο βασικός ύποπτος

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr οι αστυνομικοί εκφράζουν φόβους ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε και βασικός ύποπτος θεωρείται ένας αλλοδαπός.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την υπόθεση συνελήφθη ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές και κατηγορείται για αρπαγή. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος είχε βγάλει εισιτήρια για να φύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρα της Ευρώπης, γεγονός που κρίθηκε ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την θέση του.

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης – Η τελευταία κλήση στον σύντροφό της και το στίγμα του κινητού

Κως: Τι υποστήριξε ο 32χρονος για την εξαφάνιση της 27χρονης

Ο 32χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι πήγαν σπίτι με την 27χρονη και ισχυρίστηκε ότι έκαναν σεξ με την θέλησή της. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, την μετέφερε σε ένα άλλο σημείο απ’ όπου θα την παραλάμβανε ο σύντροφός της. Οι ισχυρισμοί του, πάντως, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Νωρίτερα, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί είχαν προσαχθεί για την υπόθεση, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία επικοινωνία που είχε ο Πολωνός σύντροφός της με την 27χρονη ήταν στις 10:30 το βράδυ εκείνης της Δευτέρας. Η  γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και του ζήτησε να πάει να την παραλάβει από την περιοχή όπου βρισκόταν. Όμως όταν έφτασε, δεν την βρήκε, γεγονός που τον οδήγησε να δηλώσει την εξαφάνιση της την επόμενη μέρα.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί «σαρώνουν» το νησί προκειμένου να βρουν κάποιο ίχνος της Αναστάζια-Πατρίτσια, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι αυτή την στιγμή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ