Κως: Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 27χρονης στην Κω. Οι έρευνες επικεντρώνονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία ενδέχεται να προκύψουν ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της γυναίκας από την Πολωνία.

Κως: «Βόμβα» Κατερινόπουλου για την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης – «Μην απορήσετε αν δούμε και εκπλήξεις»

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Έτσι, το βάρος έχει πέσει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., που κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να παραδώσουν τα αποτελέσματα.

Άκρως σημαντικές θεωρούνται και οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις, όπως είναι τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια που θα αποκαλύψουν εάν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή κάποιου άλλου προσώπου.

Κως: «Η καρδιά μου αιμορραγεί» – Τι λέει ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν από το θάνατό της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα ή άλλα τραύματα. Ακόμη, θολό παραμένει το σημείο εάν πριν από τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού. Σημειώνεται ότι, η 27χρονη, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα πέθανε από ασφυξία, χωρίς ωστόσο να έχει απαντηθεί το πώς προκλήθηκε αυτή.

Σε λίγη ώρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, με τον ίδιο να επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος της Αναστάζια. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως, πως ενδέχεται να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον 32χρονο.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος κρατείται προς το παρόν με τις κατηγορίες της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Από τους αστυνομικούς ο 32χρονος χαρακτηρίζεται πολύ σκληρός. Κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα για την υπόθεση. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το enikos.gr χθες, πριν μεταβεί για πρώτη φορά στο ανακριτικό γραφείο για να πάρει προθεσμία για σήμερα, ο 32χρονος επιτέθηκε σε συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια. Ήταν άκρως ειρωνικός όταν προσπάθησαν να του μιλήσουν και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε σημάδια στο πρόσωπό του όταν πήγε στα δικαστήρια την Τρίτη. 

Κως δολοφονία
Φωτογραφία vimatisko.gr

Κως: Πού δολοφονήθηκε η 27χρονη

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκύπτουν ως προς το πότε η σορός της 27χρονης μεταφέρθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε και αυτό γιατί το σημείο είχε ερευνηθεί κατ’ επανάληψιν τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς όμως να εντοπιστεί κάτι σχετικό. Συνεπώς, αυτό που πρέπει να απαντηθεί είναι πού δολοφονήθηκε και πώς η σορός της κατέληξε στις Αλυκές, μέσα σε μαύρες σακούλες και κάτω από κλαδιά.

Την Τρίτη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που είναι πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 27χρονη. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η 27χρονη πιθανότατα δολοφονήθηκε σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι και στη συνέχεια ο δολοφόνος την μετέφερε στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

Ωστόσο, πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών δεν θεωρούν αυτό το σενάριο ως το πιθανότερο.  Πρόκειται για ένα σπίτι το οποίο είχε ελεγχθεί αρχικά από κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια των ερευνών για την εξαφάνιση της 27χρονης. Όμως, ο «ρόλος» του σπιτιού δεν βρίσκεται στο «κάδρο» των ερευνών του Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση. Έμπειροι αξιωματικοί εκτιμούν πως ο ή οι δράστες δεν είχαν λόγο για να πάνε την 27χρονο στο συγκεκριμένο σπίτι. Εικάζουν πως επειδή ο 32χρονος (και ενδεχομένως και κάποιος συνεργός του) ήταν εργάτης γης, ενδεχομένως να απέκτησε πρόσβαση σε κάποιο αγροτικό αυτοκίνητο και με αυτόν τον τρόπο να μετέφερε την 27χρονη στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή. Όπως έγραψε από χθες το enikos.gr, οι αρχές εκτιμούν ότι ο ή οι δράστες είχαν άμεση πρόσβαση σε αυτοκίνητο και έτσι κατάφεραν να βγάλουν το πτώμα από το πίσω μέρος του σπιτιού του 32χρονου, όπου υπάρχει έξοδος.

Γι’ αυτό κάνουν “φύλλο και φτερό” τις κάμερες ασφαλείας από το σπίτι του 32χρονου μέχρι το σημείο που βρέθηκε το πτώμα για να εντοπίσουν κάποιο ύποπτο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξεκίνησαν οι έρευνες για την αναζήτηση της 27χρονης δεν είχε συγκεντρωθεί αρκετό βιντεοληπτικό υλικό, παρά μόνο από κάποιες κάμερες κοντά στο σπίτι του 32χρονου. Γι’ αυτό τώρα οι αστυνομικοί δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αναλύσουν το υλικό που πλέον έχουν στη διάθεσή τους, από όλες τις κάμερες ασφαλείας από το δρομολόγιο που ενδέχεται να ακολούθησαν οι δράστες.

Παράλληλα, «ξεσκονίζουν» τα κινητά της 27χρονης, του 32χρονου αλλά και του συντρόφου της. Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα. Όπως έχει γράψει το enikos.gr, ο σύντροφος της Αναστάζια έχει επιβεβαιώσει στους αστυνομικούς ότι γνώριζαν τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, καθώς από αυτόν φέρεται να είχαν προμηθευτεί χασίς και αυτός είναι ο λόγος που έχουν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ