Κορυδαλλός: Περιπετειώδης καταδίωξη και σύλληψη διαρρηκτών που «άνοιξαν» κατάστημα

Αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διαρρήκτες ύστερα από καταδίωξη που έλαβε χώρα στην περιοχή του Κορυδαλλού, το πρωί της Δευτέρας (25/9).

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., ο 41χρονος και ο 44χρονος διέρρηξαν με λοστό ένα κατάστημα στον Κορυδαλλό και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, που περιείχε χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν την μηχανή στην οποία επέβαιναν οι κατηγορούμενοι σε παρακείμενο δρόμο από το παραβιασμένο κατάστημα και τους κάλεσαν για έλεγχο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο κατηγορούμενοι όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά ανέπτυξαν ταχύτητα και άρχισαν να οδηγούν επικίνδυνα, εντός κατοικημένης περιοχής, ρίχνοντας παράλληλα στο οδόστρωμα διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη.

Οι αστυνομικοί ακολουθούσαν διαρκώς από ικανή απόσταση το προπορευόμενο δίκυκλο, που πραγματοποιούσε ελιγμούς, ώσπου τους ακινητοποίησαν με ασφάλεια σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση, ενώ οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ