Κορυδαλλός: Έκλεισε όλο το πεζοδρόμιο και μπλόκαρε την πρόσβαση σε αγόρι ΑμεΑ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ακόμη ένα παρκάρισμα ντροπής κατέγραψε αναγνώστης του enikos.gr. Αυτήν την φορά στον Κορυδαλλό.

Κοζάνη: Πάρκαρε στο πεζοδρόμιο και διαμαρτυρήθηκε επειδή τον… έκλεισαν – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Καθημερινά, οργισμένοι πολίτες στέλνουν στο enikos.gr εικόνες με ασυνείδητους οδηγούς που σταθμεύουν όπου βρουν τα οχήματά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν ενοχλούν ή εάν προκαλούν προβλήματα.

Σε φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr από τον Κορυδαλλό, φαίνεται ένας θρασύτατος οδηγός που έχει αφήσει το όχημά του πάνω στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα ο οδηγός δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου οι πεζοί καθώς έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του διαγώνια, μπλοκάροντας ολόκληρο το πεζοδρόμιο. Όπως καταγγέλλει ο αναγνώστης του enikos.gr, το φαινόμενο αυτό είναι καθημερινό και το όχημα εμποδίζει την πρόσβαση σε ένα αγοράκι που μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι.

Ντροπή: Οδηγός στη Γλυφάδα πάρκαρε το αυτοκίνητο του σε πάρκινγκ αναπήρων – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Κορυδαλλός Παρκάρισμα

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Κορυδαλλός: Τα πεζοδρόμια μετατράπηκαν σε απέραντο… πάρκινγκ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ