Κορωπί: «Του έσβησαν τσιγάρο στο κεφάλι» – Συγκλονίζει η μητέρα 14χρονου που έπεσε θύμα bullying

Aναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία του Κορωπίου έπειτα από τις καταγγελίες μαθητών Γυμνασίου για bullying που υπέστησαν από συμμαθητές τους.

Mιλώντας στο Mega, οι μητέρες των παιδιών περιγράφουν την κόλαση που έζησαν οι μαθητές όταν ξαφνικά περικυκλώθηκαν και δέχτηκαν επίθεση.

Όπως λέει η μητέρα 14χρονου στον τηλεοπτικό σταθμό, ο γιος της έγινε στόχος ενός 15χρονου και ενός 16χρονου, έξω από το σχολείο πριν από λίγες μόνο μέρες.

«Τον προκάλεσαν δεν απάντησε κι επειδή δεν απάντησε, γύρισαν και του έδωσαν μπουνιά. Είχε πέσει ο μικρός κάτω, φανταστείτε έφαγε μπουνιά στη μύτη του και του την έσπασε κι ενώ είχε πέσει κάτω κι αιμορραγούσε άλλος του έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι», είπε συγκεκριμένα.

Σημειώνεται πως τα βασανιστήρια εναντίον του ανήλικου διάρκεσαν 3 ολόκληρα χρόνια, ο οποίος φοβόταν να αποκαλύψει τα όσα περνούσε και το έκανε όταν πια δεν μπορούσε να υποφέρει άλλο.

«Τον προκαλούν, βρίζουν εμένα, τον πατέρα του, την αδελφή του, τον προκαλούν για να τσακωθεί. Έχει τύχει σε πολλούς βέβαια δεν είμαι μόνο εγώ. Μετά το περιστατικό του γιου μου έβγαλαν μαχαίρι-σουγιά σε άλλο παιδί», αναφέρει ακόμη η μητέρα.

Ακόμη, στο στόχαστρο των ίδιων δραστών βρέθηκε προ ημερών και ένας 15χρονος μαθητής.

«Βγήκε για να πάρει το πούλμαν στο σχόλασμα για να γυρίσει σπίτι. Τον πλευρίσανε αυτοί οι δύο. Ο ένας με την απειλή μαχαιριού στην πλάτη του λέει “προχώρα παρακάτω και μη μιλάς”», λέει η μητέρα του 15χρονου.

«Πάντα με την απειλή του μαχαιριού, ο ένας άνοιξε το λάστιχο και άρχισε να τον βρέχει. Του ρίξανε κάποια χαστούκια στο πρόσωπο και μετά πάλι με την απειλή του μαχαιριού o ένας έστριβε τσιγάρα με κάνναβη και τον έβαζαν με το ζόρι να τα καπνίσει», συμπληρώνει η ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στις δύο περιπτώσεις, οι δράστες χτύπησαν λίγα μόνο μέτρα από την είσοδο του σχολείου.

Από την πλευρά της η μητέρα ενός εκ των φερόμενων δραστών προσπαθεί να μετατοπίσει ευθύνες και προς την πλευρά των παιδιών που δέχτηκαν επίθεση.

«Του σκάει μία κλωτσιά στο πόδι κι εκείνη την ώρα τρελαίνεται ο δικός μου, δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε, και τον χτυπάει», λέει συγκεκριμένα η μητέρα του παιδιού ενός εκ των φερόμενων δραστών.

Tέλος, σημειώνεται πως σε βάρος των δύο ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, με τις έρευνες να συνεχίζονται και την ανησυχία στην τοπική κοινωνία να είναι διάχυτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ