Κορονοϊός: Μαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών τα παιδιά της 40χρονης ασθενούς

Σε ανοιχτή γραμμή με τον ΕΟΔΥ βρίσκεται το Κολλέγιο Αθηνών μετά τη γνωστοποίηση της είδησης πως η 40χρονη τραπεζοϋπάλληλος που νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο με κορονοϊό, είναι μητέρα δύο παιδιών που φοιτούν στο σχολείο.Έτσι η διεύθυνση του Κολλεγίου Αθηνών ενημέρωσε με μήνυμα τους γονείς περί του θέματος αναφέροντας τα εξής:«Αγαπητοί γονείς,

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μάς ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο κορονοϊό Covid 2019.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία.Με εκτίμηση,

Απόστολος Αθανασόπουλος

Συνδιευθυντής Κολλεγίου Αθηνών

Συντονιστής Σχολικών Μονάδων Ε.Ε.Ι.».Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη της 40χρονης τραπεζικού βρίσκεται σε εκδρομή στο Λονδίνο.Το κορίτσι φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να είχε ταξιδεύσει με τη μητέρα του στο Μιλάνο, και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, έφυγε για Λονδίνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο Κολλέγιο Αθηνών είναι μαθητής και το δεύτερο παιδί της 40χρονης τραπεζικού.

Κλείνουν την Παρασκευή σχολεία στο Παλαιό Ψυχικό

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, για προληπτικούς λόγους τρία σχολεία στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο μέλος της σχολικής κοινότητας να έχει έλθει σε επαφή με άτομο που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Πρόκειται για:

-Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών

– Το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού

– Το νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ