Κορονοϊός – Εξαδάκτυλος: Μόνο με ένα θαύμα θα βγούμε από το lockdown τέλος Νοεμβρίου – ΒΙΝΤΕΟ

“Μόνον με ένα θαύμα θα μπορέσουμε να βγούμε από τον αποκλεισμό, από το lockdown την 1η Δεκεμβρίου”, δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ3 “εάν δεν έχουμε ελπιδοφόρα μηνύματα την επόμενη εβδομάδα, δεν υπάρχουν περιθώρια άλλων μέτρων. Θα ζήσουμε ό,τι μέλλει να ζήσουμε. […] Δεν κοιτάζω για χαλάρωση τα Χριστούγεννα με όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Η εικόνα δεν μας αφήνει περιθώρια να κάνουμε Χριστούγεννα όπως θα θέλαμε. Μόνο ένα θαύμα θα βάλει τέλος στο lockdown στο τέλος Νοεμβρίου.

Ο κ. Εξαδάκτυλος έκανε έκκληση σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων να βοηθήσουν την κατάσταση στα νοσοκομεία μέσα από ένα πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης για τον κορονοϊό.

Επίσης απευθύνθηκε στους πολίτες καλώντας τους να παραμείνουν στα σπίτια τους και στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον και να περιορίσουν στις απολύτως απαραίτητες τις μετακινήσεις τους. «Θα ακουστώ δυσάρεστος, αλλά δεν είμαι υπερβολικός. Περιοριστείτε στο σπίτι σας, στο στενό οικογενειακό περιβάλλον και μόνο. Έξοδος από το σπίτι μόνο για πολύ απαραίτητους λόγους» είπε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ